Trap bekleden

Bij het bekleden van een trap komt pas vakmanschap kijken. Voor de gemiddelde doe-het-zelfver wordt dit te lastig. En waarom zou je het zelf doen? Willy Smits is  een vakman en en een trap bekleden vindt hij juist een uitdaging. Veel leuker om te doen dan een vierhoekige kamer. En niet duur!

q

Voor slechts 375,- euro heeft u bij Woninginrichting Smits  al een dichte trap bekleed met vloerbedekking. Dit bedrag is dus inclusief opmeten, leggen en de vloerbedekking. Wij zijn vooral actief in de regio Arnhem, Nijmegen. Hierbij vallen onder andere ook Elst, Huissen, Westervoort en omgeving.

Soort trap bekleden

Er zijn diverse manieren om je trap te bekleden en er zijn ook diverse soorten trappen. Wilt u een open trap bekleden of een dichte trap bekleden? In beide gevallen wordt er gebruikt gemaakt van latjes in plaats van lijm en wordt er een rubberen ondertapijt onder gelegd om burenoverlast te beperken. Een open trap kan rondom gestoffeerd worden en is daardoor uiteraard iets duurder.

Meer over Open Trap

Welke vloerbedekking krijg ik voor dat geld?

Bij de prijs inbegrepen zit vloerbedekking van een gemiddeld hoog niveau o.a. uit de Desso collectie. Bij ons in de winkel bent u van harte welkom om van een staal een kleur en type vloerbedekking uit te voeren. Daarna komen wij de trap bij u thuis opmeten waarna de vloerbedekking besteld kan worden. En in het gunstigste geval komen wij uw trap binnen twee weken al bekleden. Bij Desso zijn we helaas afhankelijk van een speciale actieprijs die niet het hele jaar door loopt. Informeer daarom eerst even. Meestal heeft u voor een trap niet veel meter nodig en heeft u dus voor een geringe meerprijs de beste vloerbedekking op uw trap.

Indien u extra eisen stelt aan vloerbedekking op de trap (bijvoorbeeld zeer hoogpolig, of een exemplaar uit de exclusieve collecties) dan zijn hier meerkosten aan verbonden. In principe kunnen wij ieder merk en type vloerbedekking leveren.

Neem contact op

Zelf een trap bekleden?

U wilt zelf uw trap bekleden? Dat kan, maar onthoud dat dit niet het makkelijkste klusje is. Wilt u het goed doen, huur dan een vakman in. Aarzel niet langer en neem contact met ons op.

Videofragment hoe wij een trap bekledeN

Uw trap bekleed in 5 stappen

We nemen de stappen nog even door:

 1. U komt bij ons langs in de showroom in Angeren. (Tussen Arnhem en Nijmegen naast Huissen)
 2. U geeft aan om hoeveel trappen het gaat en welk soort trap er bekleed moet worden. (open trap of dichte trap)
 3. U kiest het merk en type vloerbedekking
 4. Wij komen bij u thuis de te bekleden trap(pen) opmeten
 5. De vloerbedekking wordt besteld en afhankelijk van de levertijd wordt meteen een afspraak gemaakt wanneer de trap bekleed kan worden
 6. Enkele weken later heeft u een perfect gestoffeerde trap

 

* De vloerbedekking is van een standaard goede kwaliteit. Voor de duurdere collecties betaalt u een toeslag.

 • 01 Een idee

  U komt bij ons langs in de showroom in Angeren. (Tussen Arnhem en Nijmegen naast Huissen)

 • 02 Soort trap

  U geeft aan om hoeveel trappen het gaat en welk soort trap er bekleed moet worden. (open trap of dichte trap)

 • 03 Kiezen

  U kiest het merk en type vloerbedekking van uw keuze

 • 04 Meten

  Wij komen bij u thuis de te bekleden trap(pen) opmeten en bestellen het tapijt.

 • 05 Afspraak

  Afhankelijk van de levertijd wordt meteen een afspraak gemaakt wanneer de trap bekleed kan worden

Enkele weken later komen wij de trap leggen en heeft u in een dag een perfect gestoffeerde trap!

testtitel